Englannin abikurssi – YO-kertauskurssi eLive (online) opetus verkkokurssilla

149,00 

Osasto:

Kuvaus

Kurssin sisältö

Kurssin laajuus on 24 oppituntia.

Kurssilla valmistaudutaan monipuolisesti englannin yo-kokeeseen.

YO-valmennuksen kurssi sisältää 6 eri opetuskertaa ja yhteensä 24 oppituntia.  Oppitunnit järjestetään etäopetuksena Zoom-ohjelman avulla ja oppituntien aikana on mahdollista kysyä opettajalta apua juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Kurssin digikirjan ja opettajan avulla kurssilaiset määrittelevät taitotasonsa ja tavoitteensa. Jokainen opiskelja saa yksilöllistä ohjausta omien tarpeidensa mukaan. Digikirjassa on runsaasti materiaalia tehokkaaseen harjoitteluun, myös kurssin oppituntien ulkopuoliseen itseopiskeluun.

Kurssilla kerrataan kurssilaisten tarpeisiin sopivaa kielioppia, harjoitellaan vastaustekniikoita ja kirjoitetaan aineita. Kurssilaiset saavat kirjoitelmistaan henkilökohtaista palautetta, joka auttaa heitä kehittämään tehokkaasti omaa kirjoittamistaan.

Kurssikirja

YO-kertaus englanti, SanomaPro, tekijät Mikael Davis, Maarit Luhtala ja Liisa Teiri

Kurssille osallistuminen edellyttää kurssikirjan hankkimista.

Kurssin oppikirja kattaa lukion A-englannin kieliopin ja kaikkien kursseilla käsiteltyjen ainealueiden sanastoa. Oppikirja sisältää 7 teemaa, joihin kaikkiin liittyy sanastoharjoituksia, luetunymmärtämisharjoituksia, kuullunymmärtämisharjoituksia ja aineotsikoita. Oppikirjan tehtävät kattavat kaikki sähköisissä yo-kokeissa esiintyneet tehtävätyypit. Kaikkiin näihin yo-kokeen osa-alueisiin löytyy kattavat ohjeet digikirjasta. Digikirja sisältää myös preliminäärikokeen.

Digikirjassa on kahden vaikeustason tehtäviä, joten se sopii kertausmateriaaliksi kaikentasoisille opiskelijoille.

Kurssin opetus

Kurssin opettajana toimii (FM) Liisa Teiri. Hän työskentelee englannin ja ranskan lukion lehtorina Nokia lukiossa. Liisa on toiminut lukion opettajana jo 25 vuotta ja toimii nykyään myös ylioppilaskirjoitusten englannin sensorina. Liisa on tehnyt englannin oppimateriaaleja vuodesta 2015 alkaen ja kurssilla käytetäänkin digikirjaa englanti, jonka tekijäryhmään hän kuuluu.

Kurssin hinta on 149 euroa.

Aikataulu

  • ti 23.2. klo 17.00-20.15
  • to 25.2. klo 17.00-20.15
  • ti 2.3. klo 17.00-20.15
  • to 4.3. klo 17.00-20.15
  • ti 9.3. klo 17.00-20.15
  • to 11.3. klo 17.00-20.15