Historian abikurssi – YO-kertauskurssi eLive (online) opetus verkkokurssilla

149,00 

Osasto:

Kuvaus

Historian abikurssi

Kurssin sisältö

YO-valmennuksen historian kurssilla keskitytään erityisesti historian pakollisiin kursseihin, jotka painoittuvat yo-kokeessa. Nämä kurssit ovat:

HI1 – Ihminen ympäristön ja yhteiskuntien muutoksessa

HI2 – Kansainväliset suhteet

HI3 – Itsenäisen Suomen historia

Tämän lisäksi kerrataan olennaisimpia asioita valtakunnallisista syventävistä kursseista:

HI4 – Eurooppalaisen maailmankuvan kehitys

HI5 – Ruotsi itämaasta Suomeksi

HI6 – Maailman kulttuurit kohtaavat

Kurssi sisältää 6 eri opetuskertaa ja yhteensä 24 oppituntia.  Oppitunnit järjestetään etäopetuksena Zoom-ohjelman avulla ja oppituntien aikana on mahdollista kysyä opettajalta apua juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin. Osaamistasi pääset mittaamaan kurssin päättävässä preliminäärikokeessa, joka on ylioppilaskirjoituksia simuloiva koe. Saat preliminäärikokeesta kurssin opettajan palautteen ja arvion osaamisestasi yo-arvosanalla mitattuna Opettajan tuntimateriaalin lisäksi kurssilla suositellaan käytettäväksi Otavan teosta Abi Historia. 

Kurssin aikana sinulla on myös mahdollisuus kirjoittaa useampi harjoitusessee opettajalle, joka antaa sinulle henkilökohtaista palautetta sekä vastaustekniikastasi että vastausten sisällöstä.

Kurssin opetus

Kurssin opettaja Ville Hirvonen (FM) työskentelee Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa historian ja yhteiskuntaopin opettajana. Aikuislukion suorittavat opiskelijat ovat yleensä hyvin päämäärätietoisia ja keskittyvät ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen, joten Ville tietää hyvin, miten ihmisiä motivoidaan ja autetaan saavuttamaan tavoitteensa. Villellä on myös usean vuoden kokemus historian ja yhteiskuntaopin abikurssien opettajana toimimisesta. Tällä hetkellä Ville opettaa historiaa myös Ekonomivalmennuksen puolella kauppatieteiden valmennuskurssilla.

Kurssin hinta on 149 euroa.

Aikataulu

ti 23.2 klo 13.00-16.30
to 25.2. klo 13.00-16.30
ti 2.3. klo 13.00-16.30
to 4.3. klo 13.00-16.30
ti 9.3. klo 13.00-16.30
to 11.3. klo 13.00-16.30