Yhteiskuntaopin abikurssi – YO-kertauskurssi eLive (online) opetus verkkokurssilla

149,00 

Osasto:

Kuvaus

Yhteiskuntaopin abikurssi

Kurssin sisältö

YO-valmennuksen kurssilla käsitellään yhteiskuntaopin pakollisten kurssien ja valtakunnallisen syventävän kurssin tärkeimmät sisällöt. Kurssilla pääset siis syventämään osaamistasi seuraavien kurssien osalta:

YH1 – Suomalainen yhteiskunta

YH2 – Taloustieto

YH3 – Suomi, Eurooppa ja eurooppalaisuus

YH4 – Kansalaisen lakitieto

YO-valmennuksen kurssi sisältää 6 eri opetuskertaa ja yhteensä 24 oppituntia.  Oppitunnit järjestetään etäopetuksena Zoom-ohjelman avulla ja oppituntien aikana on mahdollista kysyä opettajalta apua juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin. Osaamistasi pääset mittaamaan kurssin päättävässä preliminäärikokeessa, joka on ylioppilaskirjoituksia simuloiva koe. Saat preliminäärikokeesta kurssin opettajan palautteen ja arvion osaamisestasi yo-arvosanalla mitattuna. Kurssin aikana sinun on myös mahdollista kirjoittaa useampi harjoitusessee opettajalle, joka antaa sinulle henkilökohtaista palautetta sekä vastaustekniikastasi että vastausten sisällöstä.

Kurssin opetus

Kurssin opettaja Ville Hirvonen (FM) työskentelee Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa historian ja yhteiskuntaopin opettajana. Aikuislukion suorittavat opiskelijat ovat yleensä hyvin päämäärätietoisia ja keskittyvät ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen, joten Ville tietää hyvin, miten ihmisiä motivoidaan ja autetaan saavuttamaan tavoitteensa. Villellä on myös usean vuoden kokemus historian ja yhteiskuntaopin abikurssien opettajana toimimisesta. Tällä hetkellä Ville opettaa historiaa myös Ekonomivalmennuksen puolella kauppatieteiden valmennuskurssilla.Opettajan tuntimateriaalin lisäksi kurssilla suositellaan käytettäväksi Otavan teosta Abi Yhteiskuntaoppi. 

Kurssin hinta on 149 euroa.

Aikataulu

  • ke 24.2. klo 17.00-20.15
  • pe 26.2. klo 15.00-18.30
  • ke 3.3. klo 17.00-20.15
  • pe 5.3. klo 15.00-18.30
  • ke 10.3. klo 17.00-20.15
  • pe 12.3. klo 15.00-18.30