Miksi yo-valmennuksen kurssille?

Ylioppilastutkinnon arvosanojen merkitys on kasvanut opiskelijavalinnoissa. Yli 50 % yliopistojen aloituspaikoista täytetään vuodesta 2020 alkaen ylioppilastutkinnon ja ammattikorkeakouluissa ylioppilastutkinnon arvosanoihin ja ammattillisen perustutkinnon arvosanoihin perustuen. Kilpailu opiskelupaikoista on kovaa. Suosituimmilla aloilla (lääketiede, kauppatiede ja oikeustiede) vain muutama prosentti hakijoista saa opiskelupaikan todistuksen perusteella.

Yo-valmennuksen matematiikan kertauskurssin materiaalia käytetään kurssimateriaalina lukioiden kertauskursseilla.

Kokemuksella on merkitystä

Kaikkien yo-valmennuksen kursseilla opettajina toimivat kokeneet lukion opettajat. Joillakin muilla kursseilla opettajina toimii opiskelijoita ja muita henkilöitä ilman että he ovat päivääkään opettaneet lukiossa. YO-valmennus.fi kursseilla tiedät jo etukäteen ketkä sinua opettavat. Opettajamme ovat opettaneet oppilaitaan hyvällä menestyksellä jo vuosien ajan. Tiedämme mitä aikaisempien vuosien kokeissa on kysytty ja tiedämme mihin kannattaa keskittyä. Koska mukana on tuhansia opiskelijoita opettaneet opettajat, tiedämme mikä abiturienteille on haastavaa. Osa opettajistamme toimii myös ylioppilastutkintolautakunnan sensoreina. Voit tutustua kurssin sisältöön ja opettajaan etukäteen nettisivuillamme. Kurssien ja opettajien tiedot löydä jokaisen aineen kohdalta tietoa abikursseista alasivuilta. Me tiedämme, mikä merkitys erinomaisella opettajalla on oppimiseen. Tästä syystä opettajamme ovat huolella valitut.

Yo-valmennuksen kursseille on osallistunut vuosina 2020-2022 useita satoja kurssilaisia. 

YO-valmennus.fi ja kauppatieteiden valmennuskursseja järjestävässä Ekonomivalmennus-yrityksessä toimivat samat kurssijärjestäjät ja opettajat. Ekonomivalmennus on jo useita vuosia ollut oman alansa ylivoimainen markkinajohtaja kurssilaisten ja ennen kaikkea sisään päässeiden määrällä mitattuna. Ekonomivalmennuksen kursseille on osallistunut vuosittain yli 1000 kurssilaista. Ekonomivalmennuksen kurssilaisista 641 sai paikan valintakokeella kauppakorkeakoulusta keväällä 2022. Olemme järjestäneet valmennuskursseja jo vuodesta 2002 lähtien. Meillä on siis erittäin vankka kokemus kurssien järjestämisestä, opetusmateriaalien tuottamisesta, verkko-oppimisympäristöjen hyödyntämisestä sekä opettamisesta. 

Olemme saaneet kursseillamme aikaan hyvät oppimistulokset ja erinomaista palautetta opiskelijoiltamme. Lukion matematiikan opettajiemme opiskelijat ovat saavuttaneet vuodesta toiseen todella hyvät tulokset ylioppilaskirjoituksissa.  

Katso palautevideo yo-valmennuksen kurssilta