Kauppa

Valitse verkkokurssi tai eLivekurssi (Online-kurssi)

Valitse sinulle itsellesi sopivin kertauskurssi.

Verkkokurssilla saat hyvin laaditut ja monipuoliset tehtävät  jokaisesta kurssista käyttöösi. Ratkaisut ovat perusteellisia, koska täydellisten välivaiheiden lisäksi ratkaisuissa monesti neuvotaan miten tehtävät toteutetaan sähköisiä ohjelmistoja hyödyntäen. Verkkokurssilla saat tehtävien lisäksi opetusvideot ja Opeapupalvelun.

Kattavin eLive-pakettimme tarjoaa sinulle kaiken mahdollisen tuen ja avun ylioppilaskirjoituksiin. Kurssiin kuuluu eLive opetus, jossa lukion opettajan kanssa  lasketaan ja kerrataan ylioppilaskirjoitusten kannalta oleellisimmat asiat. Lisäksi tietenkin saat kaiken mitä verkkokurssi sisältää.

eLive (Online)- tunnit pidetään zoom-etäopetusjärjestelmällä

Tietoa ZOOM-etäopetusjärjestelmästä
Zoom-järjestelmän käyttäminen on erittäin helppoa. Saat opettajalta linkin, jolla pääset osallistumaan tunnille. Voit osallistua tunnille nettiselaimella. Voit myös halutessasi asentaa laitteellesi erillisohjelman tai aplikaation. Zoomia voit käyttää myös mobiililaitteella ja tabletilla.

Jos et ole käyttänyt Zoomia aiemmin, voit testata käyttöä osoitteessa https://zoom.us/test.

Testihuoneessa pääset mm. testaamaan ohjatusti äänen kuuluvuuden ja mikrofonin toiminnan Test Speak & Microphone -toiminnon avulla.